Referat fra medlemsmøte 19-03-2015

Referat fra medlemsmøte 19-03-2015

Logo_farge.BMP-for-web

Tilstede: fra styret: Tone Skalpe Bjørnli, Anne Aashamar og Lise Sandereid
17 medlemmer

Tone ønsket velkommen

Post og orienteringer.
Grethe Skogen har takket for gavene hun fikk da hun sluttet som materialansvarlig for velhuset.

Vi har fått henvendelse fra Nøtterøy Menighetsråd med forespørsel om noen vil stille til rådet? Ingen meldte seg.

Førstkommende mandag kl. 1800 blir det møte på skolen der Oslofjordens Friluftsråd vil orientere om kystledhytte. Tone møter fra styret.

Signe Tvinnereim tok opp at prisen på toalettpapiret vellet selger har gått opp slik at fortjenesten nå er kr. 50,- pr. sekk. Vil vellet øke utsalgsprisen tilsvarende? Det var enighet om å beholde prisen vi har i dag. 

Orientering fra Veierland hvalfanger og seilskuteforening.
Carl Stausland og Tore Iversen presenterte Veierland Hvalfanger og seilskuteforening. Atle Torbjørnsen er tredjemann i styret. Foreningen har ingen flere medlemmer pr. i dag. Foreningen har ingen medlemsavgift, medlemmene bidrar med seg selv. Alle må delta.

Foreningens mål er å bidra til liv og trivsel på Veierland. De vil sette i gang og gjennomføre prosjekter.

Carl Stausland presenterte planlagte prosjekter. Dette var blant veldig mange: Faste sykkelpumper ved fergeleiene, utlånsykler, Tour de Veierland på sykler, trillebår etc,  lage en dirttrack sykkelbane for barn, sjøvettsdag i samarbeid med Røde Kors og Redningsskøyta,  todagers seilkurs for barn med teori, knuter og praktisk øvelse i seiling. På sikt kjøpe inn joller. Vise filmer i hele sommer for voksne og barn. Oppgradering av området mellom vellet og veien.  Lage et lite maritimt museum i velhusets peisestue. Pluss mange flere nødvendige og morsomme prosjekter.

Veieland vel ser foreningen som et veldig positivt tiltak som vi vil støtte i den grad vi har økonomi og arbeidskraft til det.