Finn fram

Her kan du finne det du leter etter. Vi benytter både arkiv, kategorier og nøkkelord. Klikke du en kategori får du fram alle sakene i denne kategorien osv.

Foreninger og lag i Nøtterøy kommune

Tilbud til foreninger og lag i Nøtterøy kommune

red2 for Veierlendingen

IMG_0127

Dugnad for Veierland velforeningRegistrering av forening
For å registrere en forening trenger du et brukernavn og et passord. Har du ikke det så kan du kontakte: hiesi@notteroy.kommune.no.

Slik finner du fram:
1 Gå hit: Nøtterøy kommune — foreningsliv
2 Vil du sjekke om din forening er registrert klikker du «Lag og foreninger»
3 Dersom den er registrert, men opplysningene er feil trenger du brukernavn og passord.
4 Dersom den ikke er registrert kan du registrere den (link under søkevindu).

Om tilskuddsmidler
Hvert år deler Nøtterøy kommune ut tilskuddsmidler til lag og foreninger på Nøtterøy. Søknadsfristen er 1. februar — dessverre. Det finnes et elektronisk søknadsskjema: Søknadsskjema.

Tilskuddsportalen
Nøtterøy kommune abonnerer på Tilskuddsportalen. Tilskuddsportalen omfatter ca 3 000 tilskuddsordninger. Portalen oppdateres hver dag. Den omfatter regionale, nasjonale og utenlandske tilskuddsordninger. Det er enkelt å orientere seg i portalen. Send en mail til irmelin.skjold@notteroy.kommune.no hvis din organisasjon ønsker å få tilgang til denne portalen.

Veierland
Fra Veierland er det to registrerte foreninger. Veierland vel og Bolyst velforening.

Vi registrerer også at Veierland vels opplysninger er utdaterte og at Bolyst har samme e-postadresse som FrP på Nøtterøy. FrP har forresten en veldig fin nettside. Her har mange noe å lære.