Finn fram

Her kan du finne det du leter etter. Vi benytter både arkiv, kategorier og nøkkelord. Klikke du en kategori får du fram alle sakene i denne kategorien osv.

Beredskapsgruppa, brannvesen og alarmsentral

Beredskapsgruppa på Veierland

red 2 for Veierlendingen

023_13
Bildetekst: Iversens kjøregreie. Toppfart estimert til litt under normal gangfart. Betyr kanskje ikke all verden for beredskapen.Den frivillige beredskapsgruppa på Veierland er opprettet av Veierland velforening. Her er det Tore Iversen og Sverre Tangerud som er ansvarlige for drift og beredskap.

Kontakt
Den frivillige beredskapsgruppa er nå tilknyttet alarmsentralen. Det betyr at du alltid skal ringe alarmsentralen når du trenger hjelp av gruppa. Dette gjelder alt fra brann til personskader og/eller sykdom. RING ALARMSENTRALEN. Ved alarm får alle i gruppa melding og taster 1 hvis de har anledning til å møte.

Alarmsentralen har dessuten opplysninger om hvem som har kjøretøy, hvilken type, hvem som er sertifisert for hjertestarteren osv.

Beredskap
På Vellet har gruppa hjertestarter, sykebil, tilhenger med brannutstyr og vannvogn.

For å opprettholde beredskapen må det foretas kontroller. Derfor sendes det hver uke en kontroll-telefon til lederen av gruppa. Veierland vel mener honnør brannvesenet skal ha honnør for å følge opp Veierland på skikkelig måte.

Vi andre kan jo gi en honnør til Veierland vel og spesielt de medlemmene som stiller i beredskapsgruppa.