Finn fram

Her kan du finne det du leter etter. Vi benytter både arkiv, kategorier og nøkkelord. Klikke du en kategori får du fram alle sakene i denne kategorien osv.

Tone vil inkludere alle

Vi må inkludere alle
____________________________

Screenshot 27-02-13 21:00

Dette var tittelen på Tone Margrethe Torgersens innlegg i Tønsberg Blad. Når vi spurte om å ta stykket inn i Veierlendingen svarte hun: «Det er positivt at du finner artikkelen interessant. Men jeg ser ingen grunn til at du benytter mitt materiale i din avis, så lenge du skriver usannheter om folk. Når du dementerer det du skriver om Bente Jørgensen og ber henne om unnskyldning skal jeg vurdere det.»

Stykket hun refererer til finner dere her (25-01-2013): Ramski og garasjesameie

Tror det er ganske veldementert.
____________________________

Festeavtalen
Kort fortalt mener hun at det ikke finnes noen festeavtale mellom kommune og garasjesameie. Altså ingen avtale som kan reforhandles.

Habilitet
Hun og «flere advokater» mener at ingen var inhabile. Hun mener Astrid Gundersen (Felleslista) «roper og skriker» i avisen sammen med «andre».

Udemokrati
Hun er lei av å høre om «udemokratiske prosesser» og fortsetter i neste setning med å legge ut om udemokratiske prosesser representert ved Lise Sandereid (leder i vellet) og Veierland vel. Hun mener (slik vi oppfatter henne) det er vellets ansvar at alle får levert høringsuttalelser til kommunen. Enten de er medlem av vellet eller ikke. Hun hevder videre at de som ikke har folkeregistrert adresse på Veierland ikke får levere høringsuttalelser til kommunen og legger tydeligvis ansvaret for dette på Lise.

Om å ha mye
Hun skriver videre at vellets leder har garasje, to båtplasser og bøye i Albykilen. Vi klarer ikke å se hvor hun vil med dette og vil heller ikke spekulere i det.

Tone inkluderer nesten alle
Hun avslutter med en appell om at «vi på denne øya trenger å inkludere alle». I det samme avsnittet fremgår det at det betyr at alle kanskje ikke skal like mye med: «alle
huseiere må få parkere bil og båt».
____________________________


Faktaboks: Bolyst Veierland
Faktaboks: Garasjesaken
Faktaboks: Veierland vel