Finn fram

Her kan du finne det du leter etter. Vi benytter både arkiv, kategorier og nøkkelord. Klikke du en kategori får du fram alle sakene i denne kategorien osv.

Dagros åpner 1. mai

Dagros åpner med nye eiere

red 2 for Veierlendingen

IMG_0800
Bildetekst: Her er de nye eierne. Fra venstre: Tom Aare, Kristin Havsjømoen, Michelle D. Jacobsen og Thor JacobsenNye eiere og drivere
Dagros er solgt og de nye eierne er i full gang med forberedelser til årets sesong. Søndag 27. april var det dugnad med venner og bekjente.

Det er dannet et aksjeselskap med det naturlige navnet Dagros Drift AS. De nye eierne er (fra venstre mot høyre på bildet ovenfor) Tom Aare, Kristin Havsjømoen, Michelle D. Jacobsen og Thor Jacobsen. Thor er daglig leder og Kristin er styreformann.

Eierne vil selv stå for driften, men vil nok trenge ekstrahjelp i sesongen. Ta kontakt med Thor om du er interessert.

Planer for sommeren
De vil åpne 1. mai og holde åpent i helgene frem til skoleferien begynner. Dette inkluderer 17. mai. Deretter er det åpent hver dag.

De vil satse litt mer forsiktig enn Cathrine i matveien. Det betyr at de vil gå mer tilbake til den enklere menyen som Anne hadde da hun drev Dagros. Det betyr kringle, dagrospølse, pizza. Dessuten kommer det en nyhet som Michelle har med seg fra Filippinene. Det blir vårruller på Dagros i år.

Kiosken blir som tidligere.

Selv om nyheten i menyen kommer langveis fra vil de satse på det lokale. De vil ha Grans øl og lokalprodusert kringle.

Underholdningen blir også lokal. Bortsett i fra et par kjente navn på blokka (kontraktene er ikke helt i orden enda) så vil de satse på lokale krefter på scenen.