Finn fram

Her kan du finne det du leter etter. Vi benytter både arkiv, kategorier og nøkkelord. Klikke du en kategori får du fram alle sakene i denne kategorien osv.

Sesongstart på gårdsutsalget

Veierland Gårdsutsalg starter sesongen

red 2 for Veierlendingen

IMG_0196
Årets sommer begynner med et eller flere besøk på Dagros. Fortrinnsvis en dag uten regn. Blir det ingen slike dager så tenk paraply eller regndress. Neste skritt inn i den spede sommeren er dugnad på Vellet med påfølgende 17. mai-feiring.

Tredje skritt inn i sommerlandet er blomstermarkedet på Veierland Gårdsutsalg. Selv er jeg ingen BlomsterBjørn og klarer meg nok med en tur bortom for å handle prydvekster, men Anne Kristina Mørk Jacobsen oppfordrer alle til å bli med. «Ta med en stol, et bord og selg noe: Blomster, stiklinger, overskuddsstauder fra hagen, lopper, kunst, kake... osv. Eller bytt med noen!»

Ikke la været hindre deg. Ta turen. Har du ingen blomster eller annet du vil selge eller bytte eller vise fram eller … ja, så kan du jo kjøpe noe da.

Vil du ikke drasse med deg bord og stoler heller, så husk Dagros (de har stoler, bord, god mat og passe øl fra fantastiske små bryggerier) --- og ikke glem det jeg skrev om regnvær.

Blomster elsker regnvær og arrangementet gjennomføres samma hva.

Kristina selv melder at hennes oregano er stein død av frost i tærne og hun bytter gjerne bort ett eller annet for å få en mer livlig plante av det slaget --- eller en løpestikke, eller en rabarbra, eller noe helt annet.