Boplikten på Veierland

Jeg må dessverre enda en gang helt tilbake til bopliktsaken på veierland. Det handler om hva de en gang sa (sitater) og hva de i dag gjør.

Se hele artikkelen …

Bolyst og Ramski sikres parkering

5. mars var parkeringssaken oppe til behandling i Hovedutvalg for miljøvern og kommunalteknikk. Vi har jo tidligere vært inne på at Høyre og FrP med nebb og klør prøver å sikre Trond Ramski og sine venner i Bolyst garasje- og parkeringsplasser. Det gikk så langt at kommunestyre vedtok endringer i det private garasjesameiets vedtekter — vedtaket ble erklært ugyldig av fylkesmannen.

Se hele artikkelen …

Demokratiets vilkår

Jeg er ikke allverdens opptatt av om Nøtterøys nye bro kommer her, der eller ikke i det hele tatt. Jeg er av de heldige som slipper å reise til fastlandet hver eneste dag og klarer ikke hisse meg opp om jeg blir sittende et kvarter i kø 4 - 5 ganger i året. Men demokratiet opptar meg.

Klikk her: Demokratiets vilkår

Se hele artikkelen …

Når munnen snakker alene

Erik Holmelin — Høyre — Tønsberg Blad. Tønsberg Blad konfronterer Erik Holmelin (Høyre) med spørsmål om politikerne gir blaffen i Veierland. Han svarer: «Hovedproblemet er at Veierlendingene er i strid med seg selv der ute, og det kan ikke vi som politikere gjøre noe med.»

Se hele artikkelen …

Nevnes de som nevnes bør

Det er tid for lister. Her er listen over mine høyst personlige helter. De som alltid tenker på fellesskapet. De jeg alltid heier på.

Se hele artikkelen …

De Brennende kvinners festival

Fra Burning Man til de Brennende kvinners festival. Muligheter med bro til Veierland.

Se hele artikkelen …

Nå blir det vel ikke verre?

Dette handler om Tone Torgersen og Bolyst. Dette handler om kilden Nøtterøys posisjonspartier benytter når de fyller sine allerede overfylte hjerner med informasjon om Veierland. Dette handler om hemmelige organisasjoners systematisk arbeid her ute på øya. Hva er deres mål? Det er så mange hvorfor.

Se hele artikkelen …

Klage til PFU

Veierlendingen er innklaget til Pressens Faglige Utvalg, PFU. Vi skal ikke dvele ved det her, men se på en hyggelig bieffekt og en mindre hyggelig bieffekt.

Se hele artikkelen …