Gjennomført julemarked

Julemarked på Dagros 2017

red 2 for Veierlendingen

Det ble tidenes julemarked. 24 utstillere og en utrolig pågang av besøkende — helt uten annonsering.

Beklager fullt
Fergen klarte ikke å holde unna på Tenvik og måtte avvise folk når den var full. Noen kunne fortelle at de hadde ventet i 2 timer på Tenvik før de kom med. Andre ga opp.

Det var fullt på fergen, det var fullt på julemarkedet, det var lang kø på Dagros, Det var kø på Villa Veierland og godt besøk på kunstutstillingen.

Stor variasjon
Jeg skal ikke forsøke å få med meg alt som var til salgs på markedet. Men i farten husker jeg fuglekasser, fuglemater, fuglenek (eller heter det julenek — er blitt så usikker på ord etter at indianer ble forbudt), flaskevaser, pølser, pinnebrød og pinnepepperkaker som kunne stekes på bålet, grøt, smultringer, vafler, pepperkakemenn, marsipan, goro, brød, tysk julekake, honning, røkt fisk, seigmenn (bare at det ikke var menn), smykker julepynt, votter, strømper, luer, kniver, økser, Tupperware, julepynt, tepper, dreide boller, diverse syltetøy, konfekt, spekemat, tørket sopp, julekort, gløgg, kakao, hamburger og helt sikkert masse mer.

Og bar med alle rettigheter…

Caroline
Jeg sto i boden og så utover alle de besøkende og tenkte at hadde det ikke vært for Caroline hadde det vært tomt på Dagros i dag. Nå var det mer enn fullt.

Det er mange som skal ha honnør for innsats, men det er alltid en som sitter med initiativet.

Neste år
17. november neste år braker det løs igjen.


gjnjSbLoThSIDTNirYRcnQ_thumb_b4fa