Filmkveld 5. april

Ariettas hemmelige verden og Brille

red 2 for Veierlendingen

Lørdag, 5. april er det filmkveld på Vellet. Filmklubben viser 2 filmer denne gang også. En for barn og en for voksne. Tidligere ble det annonsert at Irma Vep skulle vises, men den var dessverre ikke ledig og utgår. I steden vises Brille.

Ariettas hemmelige verden
Filmen begynner klokken 17:00 og det er 7 års aldersgrense.Clock familien er minimennesker på størrelse med Teskjekjerringa og Tommeliten. Familien lever anonymt i en annen families bosted. De låner småting av vertsfamilien. Saker og ting de trenger i dagliglivet. Livet endrer seg for Clocks-familien når deres datter, Arrietty blir oppdaget.

Brille
Kl. 20.00 vises Briller. Dette er kveldens film for voksne, men den har ingen aldersgrense. Det er vel heller slik at en skal være litt voksen for å ha glede av filmen. (I meldingen jeg har fått står det at det er Brille som vises, men jeg antar at det er Briller). Filmens originaltittel var Megane.Filmen handler om Taeko. Taeko er en stressa karrierekvinne som forlater det hektiske bylivet og drar til en øy for å slappe av i ferien. Ferien blir ikke som forventet. Mange spesielle mennesker på denne øya — dette vet vi alt om.